Downpipes Mercedes voor dummies

Wiki Article

Jouw persoonlijke informatie worden aangewend om jouw expertise op deze site te helpen, om toegang tot jouw account te beheren en voor verschillende doeleinden zoals omschreven in de privacybeleid.

Via dit verwijderen over de katalysator gaat een uitstoot aangaande een wagen gaat hierdoor naar boven. Dit kan moeilijkheden geven bij een copyright daar de emissienorm niet behaald is. Hoeveel de uitstoot omhooggaat is afhankelijk met de kwaliteit met de tune.

Neem vervolgens een kijkje in de webwinkel. Hier kan u dan ook alle hoogwaardige onderdelen gadeslaan die we voor CTS performance voorstellen.

De premium downpipes vermeerderen een doorlaat en optimaliseren zo een luchtstroom, waardoor je voertuig regelrecht beter presteert, meer vermogen levert en het droomgeluid produceert.

We bieden tevens het perfect HJS collectie aan. Dit zijn downpipes en katalysatoren betreffende typegoedkeuring / homologatie!

Keys Customs bezit meerdere uitlaatonderdelen. Deze onderdelen mogen een prestaties en het klank over uw wagen optimaliseren. Voorbeelden van die uitlaatonderdelen zijn uitlaatspruitstukken en klepsystemen.

Die uitlaatspruitstukken zitten op de auto’s waar nog geen turbo op zit, en hebben indien streven; dit zo snel mogelijk afvoeren aangaande een uitlaatgassen.

Ons andere oplossing is dit uitschakelen met waarschuwingsmeldingen via chiptuning, vaak volbracht voor Stage 2 chiptuning. Bezit u interesse in een catless downpipe? Neem contact met het op wegens meer informatie en raadgeving.

The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication aan an electronic communications network. Preferences Preferences

Al onze downpipes op maat zijn betreffende de hoogste capaciteit. We benutten 304 RVS en allemaal is TIG gelast. Uiteraard lassen wij al ons laswerk met back purge om zo de allerhoogste kwaliteit te afleveren. Raakt u dan ook nieuwsgierig naar ons werk? Neem gerust aanraking betreffende ons op voor de opties.

Onze downpipes kunnen tezamen betreffende chiptuning de voertuig lekkerder laten presteren. We passen ons met met de wensen en garanderen indrukwekkende prestaties en een sportief geluid. Bent u dan ook geïnteresseerd? Aarzel vervolgens ook niet om vrijblijvend contact met het op te nemen.

De downpipes met Bull-X zijn vervaardigd uit hoogwaardig T304 RVS. Een bocht na de turbo is voor de meeste downpipes met een gegoten deel RVS. Dit zorgt een betere doorstroming en hogere temperatuursbestendigheid.

read more Zeker, ben je klaar om je auto tot het volgende niveau te tillen? Neem contact betreffende ons op via dit contactformulier ofwel bel ons regelrecht. Ons team met experts staat klaar teneinde jouw te begeleiden bij iedere stap.

Jouw kan erop hoop het jouw hoogwaardige onderdelen ontvangt welke bestaan ontworpen om jouw voertuig tot ons beter niveau te tillen.

Report this wiki page